Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

„Îmbunătățirea eficacității organizaționale a MEN și a instituțiilor subordonate prin dezvoltarea sistemului de control managerial intern”

11.02.2015

16480997155_a21c159d7b_b

Inspectorul școlar general, prof. dr. Răducu  Popescu, alături de inspectorul școlar general adjunct, prof. Irinela Nicolae, a participat în data de 09.02.2015, la conferința de prezentare a proiectului „Îmbunătățirea eficacității organizaționale a MEN și a instituțiilor subordonate prin dezvoltarea sistemului de control managerial intern” – SMIS 37635, organizată de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în parteneriat cu Asociația Centrul pentru Integritate și Asociația Română pentru Evaluare si Strategie.

În cadrul conferinței au fost prezentate obiectivele, activitățile și rezultatele așteptate ale proiectului „Îmbunătățirea eficacității organizaționale a MEN și a instituțiilor subordonate prin dezvoltarea sistemului de control managerial intern” – SMIS 37635, proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operațional „Dezvoltarea Capacității Administrative” și aflat în implementare în perioada august 2014 – decembrie 2015.

Obiectivul principal al proiectului este îmbunătățirea durabilă a capacității administrative a Ministerului Educației și Cercetării Științifice și a instituțiilor aflate în subordonarea sa, prin dezvoltarea sistemului de control managerial intern.

La eveniment, au luat cuvântul Sorin Mihai Cîmpeanu – ministrul Educației şi Cercetării Științifice, Eugen Orlando Teodorovici – ministrul Fondurilor Europene, Gigel Paraschiv – secretar de stat în cadrul Ministerului Educației şi Cercetării Științifice, Vasile Șalaru – secretar de stat în cadrul Ministerului Educației şi Cercetării Științifice, Gabriel Liviu Ispas- secretar general adjunct în cadrul Ministerului Educației şi Cercetării Științifice și manager de proiect.

Implementarea proiectului va aduce beneficii semnificative în ceea ce privește desfășurarea activităților specifice de control intern și managerial în cadrul instituțiilor vizate, precum și în ceea ce privește îndeplinirea obligațiilor de raportare care decurg din actele normative în vigoare.

16295090897_34ca0b4c33_b