Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Anunț concurs pentru ocuparea posturilor vacante de inspector școlar general adjunct și director al Casei Corpului Didactic

În perioada 20 martie – 19 iunie 2015 Ministerul Educației și Cercetării Științifice organizează concurs pentru ocuparea a 2 funcții vacante de inspector școlar general adjunct din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și a funcției vacante de director al Casei Corpului Didactic Constanța.

Metodologia de concurs, bibliografia de concurs, modelele de curriculum vitae și declarație pe propria răspundere, fișele de evaluare a probelor, fișa cadru a postului de inspector școlar general adjunct și cea de director la Casa Corpului Didactic, precum și lista documentelor necesare înscrierii la concurs sunt afișate la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța și la adresa https://isjcta.ro

Dosarul de înscriere se depune la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, Str. Mihai Eminescu nr. 11, biroul Resurse Umane, în perioada 25 martie – 5 aprilie 2015, în zilele lucrătoare, între orele 10.00 – 14.00.

Informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0241.611.913 în perioada 20 martie – 3 aprilie 2015, în zilele lucrătoare, între orele 10.00 – 14.00.