Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Informare, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa

7.10.2013

În urma incidentului din 2 octombrie 2013, luni, 7 octombrie a.c., reprezentanţii Şcolii Gimnaziale „Spectrum”  au fost  invitaţi să prezinte în consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa documentele solicitate în data de 3 octombrie.

În urma discuţiilor din cadrul consiliului de administraţie şi verificării documentelor prezentate de echipa managerială a Şcolii Gimnaziale „Spectrum”, s-au hotărât următoarele:

1. Echipa managerială a Şcolii Gimnaziale „Spectrum” va analiza incidentul, va constitui o comisie de cercetare  şi în termen de 7 zile va înştiinţa Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa cu privire la sancţionarea persoanelor vinovate şi la măsurile luate.

2. Inserarea în Regulamentul de ordine interioară al instituţiei a măsurilor de asigurare a securităţii şi siguranţei elevilor, precizate de inspectorul şcolar general în cadrul consiliului de administraţie al Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.

Reamintim faptul că miercuri, 2 octombrie 2013, un elev de şapte ani al Şcolii Gimnaziale „Spectrum” a plecat din şcoală, deşi trebuia să fie supravegheat de  cadrele  didactice  până la ora 17.00, când se încheiau cursurile.