Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Concursul Național de Dans „Împreună pentru viitor” Strategia Națională de Acțiune Comunitară

25.03.2014

Joi, 27 martie 2014, ora 10:00, la Palatul Copiilor Constanța, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanța  organizează etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans ,,Împreună pentru viitor” – eveniment ce se desfăşoară în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

În concurs s-au înscris 5 echipe,  la secţiunea Dans modern şi 6 echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă este formată în mod egal din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC şi elevi beneficiari, cu dizabilităţi .

Activităţile din cadrul programului de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora. La nivelul județului Constanța, doamna Pahon Oana Mirela, inspector școlar  pentru învățământ special, este  coordonatorul județean SNAC.

Download (DOC, 798KB)