Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Doi elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 39 „N. Tonitza”, medaliaţi de aur la Concursul Internaţional de gimnastică aerobică din Bulgaria

21.05.2013

În perioada 16-19 mai 2013, s-a desfăşurat în  Bulgaria, oraşul Borovets, Concursul de gimnastică aerobică „Borovets Cup Aerobic Open”, competiţie rezervată juniorilor şi seniorilor, unde au participat şi doi elevi de la Şcoala Gimnazială Nr. 39 „N. Tonitza”: Daciana Enache (clasa a VIII-a) şi Ştefan Huştea  (clasa a VII-a).

Cei doi elevi constănţeni, antrenaţi de  Cristiana Spînu şi Cristina Dulgheroiu, coregraf Nicoleta Dendiu,  au obţinut medalia de aur la întrecerea juniorilor.

 La întoarcere, eleva Daciana Enache a precizat: „În mare, acest concurs a fost foarte greu, întrucât au participat sportivi din 13 ţări, foarte bine  pregătiţi, competiţia fiind una acerbă. Îmi doresc ca la Campionatul European din Franţa să obţin aceeaşi performanţă, medalia de aur.

La rândul său, Ştefan Huştea a menţionat: „A fost frumos, dar în acelaşi timp  foarte greu. Sincer, nu mă aşteptam să obţin această medalie, deşi m-am pregătit intens în fiecare zi.”

Cu acest prilej, inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu, a declarat: „Mă bucur foarte mult pentru performanţele obţinute de cei doi elevi constănţeni faţă de care  îmi  exprim toată admiraţia pentru modul în care reuşesc să fie printre cei  mai buni atât la şcoală, cât şi în competiţiile sportive. Le doresc mult succes la următoarele concursuri sportive, dar şi la examenul de la  sfârşitul clasei a VIII-a.”