Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Examenul de absolvire la învăţământul postliceal

10.07.2013

Miercuri, 10 iulie a.c., s-a desfăşurat proba scrisă din cadrul examenului de absolvire la învăţământul postliceal, organizat în şase centre de examen pentru şase calificări. Din cei 293 de candidaţi înscrişi, 242 de candidaţi s-au prezentat la examen.

O candidată de la Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret” a fost eliminată pentru fraudă (materiale informative). Conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de absolvire la învăţământul postliceal 2013, candidaţii care au fost eliminaţi de la examen sau care nu au promovat cu media şase (6), se pot prezenta la sesiunea din luna august 2013.

Din comisia de examinare au făcut parte reprezentanţi ai partenerilor de practică de la fiecare calificare precum şi profesori evaluatori externi.

Examenele au început luni, 8 iulie a.c., cu probele practice, iar vineri şi sâmbătă, 12 respectiv 13 iulie a.c., va avea loc proba de susţinere a proiectelor. Nota minimă de promovare a examenului este şase (6), iar rezultatele finale se vor afişa luni, 15 iulie a.c.