Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Olimpiada naţională de coregrafie, etapa pe liceu

25.02.2014

Luni, 24 februarie a.c., la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria” Constanţa s-a desfăşurat etapa pe liceu a olimpiadei naţionale de coregrafie, la care au participat 21 de elevi ai claselor VII-XII (13 de la dans clasic şi opt elevi de la dans contemporan).

Proba de concurs la dans clasic (fete/băieţi) pentru elevii claselor a VII-a şi a VIII-a a constat în prezentarea unei variaţii compusă de profesor sau din repertoriul clasic, pentru elevii claselor a IX-a şi a X-a au fost două variaţii din repertoriul clasic, din care una din repertoriul impus, iar pentru elevii claselor a XI-a şi a XII-a au fost două variaţii din repertoriul clasic sau un pas de deux.

Probele de concurs la dans contemporan pentru clasele XI–XII (fete/băieţi) au cuprins două variaţii de dans contemporan.

Pentru etapa naţională a olimpiadei s-au calificat 15 elevi: la dans clasic – 11 elevi ( 3 elevi de clasa a VII-a, 4 elevi de clasa a VIII-a, 1 elev de clasa a IX-a, 2 elevi de clasa a X-a şi 1 elev de clasa a XII-a) şi la dans contemporan – 4 elevi de clasa a XII-a.