Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

OLIMPIADA NAȚIONALĂ DE INFORMATICĂ – secțiunea liceu

În perioada 28 martie – 02 aprilie 2018 județul Constanța va fi gazdă pentru Olimpiada Națională de Informatică secțiunea liceu.

Suntem mândri că Ministerul Educaţiei Naționale, ţinând cont de numeroasele rezultate meritorii obţinute de elevii constănţeni la olimpiadele și concursurile naţionale și internaționale de informatică, acordă încredere Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa prin atribuirea organizării Olimpiadei Naţionale de Informatică pentru anul şcolar 2017 – 2018.

Olimpiada Națională de Informatică este un eveniment de amploare care va aduce în oraşul nostru peste 450 participanţi, elevi, cadre didactice din învățământul preuniversitar și universitar, reprezentanți ai Ministerului Educației Naționale.

Deschiderea oficială a olimpiadei va avea loc miercuri, 28 martie 2018, la ora 18.00, la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân” Constanța.

Probele de concurs vor avea loc joi, 29 martie și vineri, 30 martie, la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, festivitatea de premiere fiind programată sâmbătă, 31 martie, la ora 9.30, la Academia Navală ”Mircea cel Bătrân”.

Duminică, 1 aprilie, la Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”, se va desfășura proba de baraj pentru selecția în lotul național lărgit, în vederea participării la competițiile internaționale de specialitate.

Urăm succes tuturor participanților!

Informații pe site-ul olimpiadei la adresa http://oni2018.liceulovidius.ro