Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Preşedintele Comisiei de Învăţământ, Tineret şi Sport din Senatul României, prof.univ. dr. Ecaterina Andronescu, în vizită la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa

9.09.2013

DSC00290

Joi, 5 septembrie a.c., inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu, a primit vizita preşedintelui Comisiei de Învăţământ, Tineret şi Sport din Senatul României, prof. univ.dr. Ecaterina Andronescu, aflată la Constanţa cu prilejul organizării Consfătuirii naţionale a directorilor de licee pedagogice.

Cu această ocazie, au fost discutate următoarele subiecte: modificarea Legii Educaţiei Naţionale, organizarea şi desfăşurarea examenelor naţionale, priorităţile Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa pentru anul şcolar 2013-2014, derularea unor cursuri de formarea pentru preşedinţii centrelor de examen de la examenul de bacalaureat. De asemenea, s-a discutat despre intenţia de a creşte numărul de clase în cadrul liceelor pedagogice dar şi implementarea unei platforme digitale pentru diseminarea exemplelor de bună practică din învăţământ.

DSC00289