Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Cinci elevi constănţeni premiaţi la Olimpiada judeţeană de matematică şi Concursul de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici”

13.06.2013

Joi, 13 iunie, la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, a avut loc Festivitatea de premiere a elevilor participanţi la Olimpiada judeţeană de matematică şi Concursul de Matematică Aplicată „Adolf Haimovici din acest an şcolar.

Cu această ocazie, cei cinci elevi (Nichita Emil Nicolae şi Graur Andrei de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Stănişor Ştefan, Vîntu Vladimir şi Tealeanu Cristian de la Liceul Teoretic „Ovidius”) care au reprezentat judeţul Constanţa la Olimpiada Naţională de Matematică au primit premii în bani din partea Societăţii de Ştiinţe Matematice, filiala Constanţa.

Prezent la festivitate, inspectorul şcolar general, prof. dr. Popescu Răducu a premiat elevii calificaţi în loturile lărgite ale Olimpiadei Internaţionale de Matematică şi Balcaniadei de Matematică. Unul dintre cei cinci elevi se află în tabăra de pregătire a lotului restrâns al României şi ne va reprezenta în această lună la Balcaniada de Matematică din Antalya, Turcia.

Submit a Comment