Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Festivalul Național de Dans „Împreună pentru viitor”

În perioada 29 -31 mai 2015, la Galați, s-a desfășurat cea de-a VIII-a ediție a Festivalului Național de Dans „Împreună pentru viitor”, din cadrul Strategiei Naționale de Acțiune Comunitară.

Cu acest prilej, Emma Harriet Nicholson, Baron de Winterbourne – președinta de onoare a Asociației Children’s High Level Group, Excelența Sa Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii în România și un reprezentant al Ministerului Educației și Cercetării Științifice au fost prezenți la Galați, la deschiderea festivalului la care au participat 21 de echipaje din opt zone ale țării formate din 300 de elevi.

La etapa națională, regiunea 2 Sud – Est a fost reprezentată  la secțiunea dans modern de echipa formată din elevi ai Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Constanţa și ai Centrului Şcolar pentru Educație Incluzivă „Maria Montessori”, iar la secțiunea dans tradițional Constanța a fost reprezentată de echipa formată din elevi ai Centrului Şcolar pentru Educație Incluzivă „Albatros”.

Concursul a fost inițiat de Ministerul Educației și Cercetării Științifice în parteneriat cu Asociația Children’s High Level Group și s-a adresat unităților de învățământ care desfășoară activități în cadrul SNAC.

poza parada 5