Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Înscrierea în învăţământul primar 2015

11.02.2015

Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice a publicat pe site Metodologia şi Calendarul de înscriere a copiilor în învățământul primar pentru anul școlar 2015-2016.

Conform calendarului, luni, 16 februarie a.c., la sediul unităţii de învăţământ şi al inspectoratului şcolar şi pe site-ul acestora, se va afişa programul de completare a cererilor tip de înscriere în învăţământul primar.

În perioada 18-26 februarie a.c., în fiecare unitate de învăţământ cu clase pregătitoare se va organiza „Ziua porţilor deschise”, zi în care părinţii, copiii şi alte persoane interesate pot vizita spaţiile dedicate activităţilor claselor pregătitoare şi pot purta discuţii cu personalul unităţii de învăţământ implicat în această activitate.

Potrivit documentului, în perioada 23 februarie – 13 martie 2015 are loc completarea de către părinţi, online sau la şcoala la care solicită înscrierea copiilor, a cererilor-tip de înscriere în învăţământul primar. 

Mai multe informaţii se pot găsi pe site-ul Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa https://isjcta.ro/?cat=203, https://isjcta.ro/?cat=204, dar şi pe site-ul www.edu.ro, la secţiunea Înscrierea în învăţământul primar 2015.