Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Proba la alegere a profilului şi specializării

30.08.2013

Vineri, 30 august a.c., 1.644 de candidaţi din cei 2.023 înscrişi au susţinut proba la alegere a profilului şi specializării (Fizică, Chimie, Biologie sau  Informatică – profilul real – Geografie, Filosofie, Economie, Psihologie şi Logică  – profilul umanist).

La această probă, 4 candidaţi din 4 centre de examen au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă (telefoane mobile, notiţe şi însemnări): Colegiul Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa, Liceul Tehnologic „Dimitrie Leonida” Constanţa, Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă şi Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari.

Potrivit metodologiei de organizare a examenului, cei 4 candidaţi care au fost eliminaţi de la examen, pentru fraudă sau tentativă de fraudă, au pierdut dreptul de a susţine examenul de bacalaureat în următoarele două sesiuni.

Afişarea rezultatelor va avea loc luni, 2 septembrie a.c., până la ora 12:00, iar depunerea contestaţiilor se va face în aceeaşi zi, între orele 12:00 şi 16.00. Contestaţiile se vor soluţiona în intervalul 3-4 septembrie a.c., urmând ca pe 5 septembrie a.c., să se afişeze rezultatele finale.