Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Şedinţa cu directorii unităţilor de învăţământ de nivel gimnazial şi liceal, 17 iunie

18.06.2014

DSC01703

Marţi, 17 iunie a.c., la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria”, a avut loc şedinţa cu directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar din municipiul şi judeţul Constanţa. La şedinţă au participat inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu, inspectorii şcolari adjuncţi – prof. Adriana Oprea, prof. Mircea Vrană.

Cu acest prilej, inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu a adresat mulţumiri tuturor directorilor pentru modul responsabil în care au organizat Evaluăriile Naţionale pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a: „A fost un semnal de solidaritate că suntem împreună, că formăm o echipă şi ne putem baza unii pe alţii. Felicit atât directorii, cât şi cadrele didactice pentru modul responsabil în care s-au implicat în organizarea acestor evaluări”.

Conform ordinii de zi, inspectorii şcolari, prof. Bălănescu Daniela, prof.Dragomir Anca, prof. Alina Codreanu şi prof. Alina Niţu, au prezentat calendarul și metodologia privind organizarea şi desfăşurarea examenelor naţionale 2014: Evaluarea Naţională pentru elevii care au absolvit clasa a VIII-a şi Examenul naţional de bacalaureat. În legătură cu examenul de bacalaureat, inspectorul şcolar general, prof.dr. Răducu Popescu, le-a reamintit directorilor că este interzisă orice strângere de fonduri de la elevi sau părinți pentru așa-zisul „protocol”.

Nu în ultimul rând, inspectorii şcolari pentru implementarea descentralizării instituţionale, prof. Iris Sarchizian şi prof. Miu Petrică, au readus în atenţia directorilor procedura privind evaluarea naţională a personalului de conducere din unităţile de învăţământ preuniversitar – fişa de evaluare şi calendarul activităţilor de evaluare, precum şi termenul de depunere al lucrărilor pentru apariţia Revistei managerilor şcolari, nr.3.

DSC01699