Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Examene Nationale

CONCURS PENTRU OCUPAREA POSTURILOR 2021

ℹ️ Calendarul concursului național de ocupare a posturilor didactice, etapele de mobilitate pentru cadrele didactice de predare din învățământul preuniversitar, în anul școlar 2021 – 2022, precum și metodologia-cadru (aprobate prin ordinul ordinul de ministru nr. 5.991/202) au fost publicate în Monitorul Oficial și pe edu.ro: 👉https://bit.ly/2UZMY8D.

🔗 Proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice din învățământul preuniversitar (#Titularizare) este programată în data de 2️⃣1️⃣ iulie 2021.

📧Înscrierile la etapele de mobilitate, transmiterea și preluarea contestațiilor se pot realiza și electronic, în sistem online, iar ședințele de repartizare se pot organiza și desfășura și în mediul online, conform procedurilor stabilite de inspectoratele școlare.

➕ Prin procedurile stabilite sunt adaptate modalitățile de înscriere, de stabilire a prezenței candidaților sau a împuterniciților acestora la ședințele de repartizare, precum și de înregistrare a opțiunilor acestora în cadrul ședințelor de repartizare, în situația în care aceste activități se organizează și se desfășoară în sistem online.