Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Ziua Gărzii Naţionale de Mediu, 12 martie 2013

Tags | , ,
GNM2
Astăzi, 12 martie 2013, la Palatul Copiilor din Constanţa,  elevii de la Şcolile Gimnaziale „M. Viteazul” şi   „Ferdinand” au fost primii care au sărbătorit  Ziua Gărzii Naţionale de Mediu, plantând pomi în parcul  Palatului Copiilor din Constanţa.
Acţiunea  a fost organizată la iniţiativa  comisarului-şef Marian Râşnoveanu din cadrul Comisariatului Judeţean Constanţa – Garda Naţională de Mediu în colaborare cu  inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu, şi cu directorul Palatului Copiilor, prof. Mustafa Ilhan.
[scrollGallery id=28]
Cu acest prilej,  comisarul-şef Marian Râşnoveanu a  declarat:  „Acest eveniment care marchează împlinirea a zece ani de la înfiinţarea insituţiei are drept scop conştientizarea şi responsabilizarea tinerei generaţii, dar şi a cetăţenilor că este foarte important să trăim într- un mediu adecvat.”
Totodată, comisarul-şef consideră că pentru a avea o calitate corespunzătoare a mediului, pentru a transmite generaţiilor viitoare un mediu sănătos de viaţă este nevoie de un efort conjugat al întregii societăţi:  instiţutii,  agenţi  economici, agenţi ecologi voluntari, mass –media, ONG –uri şi, nu în ultimul rând, cetăţeni.
Inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu,  felicită iniţiativa Comisariatului Judeţean Constanţa şi îşi exprimă dorinţa de a derula în parteneriat cât mai multe activităţi de educaţie ecologică şi de  promovare a  unui mediu sănătos.

Submit a Comment