Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

De Ziua Învăţătorului

Tags | , , , , ,
La ceas de sărbătoare, îi evocăm pe învăţători, pe făuritorii de „oameni” şi succesele lor. Evoluţia din ultimii ani a fost remarcabilă, oglindind importanţa pe care a căpătat-o actul educativ în societatea actuală. 

Puteţi fi mândri pentru acest lucru şi vă felicităm pentru modul în care aţi ştiut să vă adaptaţi cerinţelor prezentului şi să anticipaţi viitorul.   
Recunoaşterea obţinută prin prezenţa la catedră a unor dascăli cu o pregătire excelentă, prin formarea unor discipoli şi a unei şcoli a fost întregită de absolvenţii învăţământului care au avut realizări deosebite în variate domenii de activitate. Din acest punct de vedere, moştenirea lăsată de fiecare generaţie a fost una cu adevărat generoasă. Trăirea şi dăinuirea prin realizări de valoare, dau substanţă vieţii noastre.
 
Vă adresăm un cald salut colegial, cu sinceră şi profundă apreciere a faptului că învăţătorul este  orientat spre viitor, oferind condiţii de afirmare tinerei generaţii. Este un suport pentru încrederea noastră că aceia care vor construi viitorul României vor avea o viziune complementară asupra specificului românesc şi al lumii în care vor trăi. 

Aveţi încredere în forţele dumneavoastră, aveţi încredere în dascălii care vă dăruiesc cunoaştere prin ştiinţă şi educaţie pentru viaţă!
Multi ani frumoşi şi buni vă dorim!
                                                  Inspector Şcolar General,
                                                   Prof. Dr. Răducu Popescu
                                                   şi echipa ISJ Constanţa

 

Submit a Comment