Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activități Recente

Festivitate de premiere, 19.12.2012

Tags | , , , , ,

Miercuri, 19.12.2012,  în aula Liceului Teoretic „Ovidius”, inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu, alături de inspectorii şcolari generali adjuncţi, prof. Adriana Cristina Oprea şi prof. Mircea Vrană, a participat la festivitatea de premiere a elevilor care s-au remarcat la  Concursul judeţean de matematică „Tomis”.

[scrollGallery id=26]

Premiul I a fost obţinut de elevii: Memiş Edis (Liceul Teoretic „Traian”, prof. Alina Dermengiu) şi Stoica Alexandru (Liceul Teoretic „Ovidius”, prof. Dănăilă Mirela) – clasa a V-a,  Bogatu Teodora de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” (prof. Constantinescu Gabriela) -clasa a VI-a,  Milcu Anamaria, Şcoala Gimnazială nr. 29 „Mihai Viteazul” (prof. Cojocaru Gratziela) – clasa a VII-a și Naum Cătălina de la Şcoala Gimnazială  nr. 30 „Gheorghe Ţiţeica” (prof. Sîrbu Diana) – clasa   a VIII-a.

Unul dintre elevii care a reuşit performanţa de a obţine maximum de puncte,  Edis Memiş, a  declarat: „Am primit cu bucurie organizarea unui nou concurs de matematică de către ISJ Constanta. Nu a fost un concurs cu probleme simple, dar nici de nerezolvat. Având sprijinul profesoarei mele, Alina Dermengiu, dar şi al familiei, am considerat acest concurs o provocare, iar rezultatul obţinut (Premiul I cu 100 puncte) mă motivează şi mă ambiţionează pentru faza judeţeană TOMIS şi, de ce nu, pentru olimpiada naţionala de matematică.

De asemenea, elevul Stoica Alexandru, elev în clasa a cls a V-a C din cadrul Liceului Teoretic „Ovidius”  care a obţinut tot 100 de puncte  a precizat: „Din punctul meu de vedere acest concurs a fost uşor, mai puţin ultimele trei  exerciţii care au fost mai dificile. Sunt fericit pentru rezultatul obţinut!

Submit a Comment