Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa – centru de formare în cadrul a două proiecte POSDRU

17.01.2014

IMG-20140111-WA0000 (1)

200 de educatoare din opt judeţe ale ţării  participă luna aceasta, la o serie de seminarii dedicate pilotării instrumentelor digitale în cadrul a două proiecte POSDRU.

Astfel, în intervalul 09-19 ianuarie 2014, la Constanţa, are loc sesiunea de formare din cadrul proiectului „Competenţe cheie prin jocuri virtuale la grădiniţă – resurse didactice pentru punerea bazelor formării competenţelor cheie la preşcolari”, iar în perioada 12-22 ianuarie 2014, se vor desfăşura alte două seminarii dedicate pilotării instrumentelor digitale elaborate în cadrul proiectului „Împreună cu copiii pentru un debut şcolar de calitate – instrumente didactice pentru preşcolarii din grupa pregătitoare”.

Ministerul Educaţiei Naţionale a selectat judeţul Constanţa, alături de  municipiul Bucureşti şi alte trei judeţe din ţară (Mehedinţi, Cluj şi Iaşi) pentru a  forma cadrele didactice din învăţământul preşcolar. Ambele proiecte sunt iniţiate de Ministerul Educaţiei Naţionale şi au finanţare nerambursabilă din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

IMG-20140118-WA0003