Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Menţiune pentru echipa de fete din mediul rural participante la Concursul naţional „Universul cunoaşterii prin lectură”

7.06.2013

În perioada 31 mai – 2 iunie a.c.,  la Galaţi, în localitatea Suceveni,  a avut loc finala Concursului naţional „Universul cunoaşterii prin lectură”, ediţia I, dedicat elevilor din mediul rural. La competiţie au participat echipele tuturor judeţelor ţării care au avut de realizat portofolii tematice dedicate personalităţilor născute în judeţul reprezentat. De asemenea, elevii au avut de susţinut şi o probă scrisă.

Judeţul Constanţa a fost reprezentat de patru eleve: Elena Barău, clasa a V-a, Lorena Gulea, clasa a VIII-a, de la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, Irina Ştefan, clasa a VI-a, de la Şcoala Gimnazială 23 August şi Loredana Florescu, clasa a VII-a, de la Şcoala Gimnazială Seimeni. Echipa a fost pregătită de profesoarele Florenţa Pană, Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu şi Daciana Călin, Liceul cu Program Sportiv „N. Rotaru”.

Clasamentul final a fost foarte strâns, departajarea pentru premiile acordate  realizându-se prin câte un punct din 200. După efortul susţinut depus, elevele noastre au obţinut o menţiune. La întoarcerea acasă, au declarat că se bucură de experienţa trăită, de lucrul în echipa formată, de faptul că au putut reprezenta merituos şcoala rurală constănţeană.

Submit a Comment