Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Colaborare Inspectoratul Şcolar Judeţean – Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski”

Tags | , , , , ,

Miercuri, 17.10.2012, la sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanța, inspectorul şcolar general, prof. dr. Răducu Popescu, a avut o întrevedere cu doamna Daniela Vlădescu, directorul Teatrului Naţional de Operă şi Balet „Oleg Danovski” Constanţa pentru a pune  bazele unei colaborări  în domeniul educației prin cultură.

[scrollGallery id=11]
Cu această ocazie, inspectorul şcolar general şi-a manifestat  disponibilitatea şi dorinţa de a  promova în instituțiile de învățământ  preunivesitar evenimentele organizate de Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” exprimându-și, totodată, încrederea în forța artei de a modela sufletele copiilor.

Totodată,  inspectorul școlar general a declarat: „Bazele unei culturi şi educaţii solide se pun nu numai în școală, ci și în afara ei, de aceea sunt convins că teatrul este un loc unde elevii pot găsi valori și  modele în viață, pot deveni mai sensibili  și își pot dezvolta orizontul și gustul estetic, oferind, în acelaşi, timp o remarcabilă oportunitate pentru petrecerea timpului liber al elevilor.”

 

Submit a Comment