Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Comunicate de presă

Inspectorul școlar general în vizită la unităţile şcolare din Mangalia

Tags | , , ,

Joi, 18.10.2012, la Colegiul Economic din Mangalia, începând cu  ora 10.00,  inspectorul școlar general, prof. dr. Răducu Popescu, a avut  prima întrevedere  din calendarul audiențelor cu profesorii și directorii din județ.

[scrollGallery id=12]

Cu această ocazie, inspectorul școlar general  alături de  inspectorul școlar pentru managementul resurselor umane, prof. Lucian Faliboga,  a  discutat  cu   directorii și cadrele didactice despre  problemele cu care se confruntă: siguranța în școli, aspecte legislative, dar  a luat act și de inițiativele și propunerile acestora.

După terminarea audiențelor, inspectorul școlar general a vizitat  majoritatea unităților școlare din Mangalia  unde a discutat cu  directorii şi profesorii, dar a asistat și la câteva activități didactice.

În urma  vizitei  realizate în școlile din  Mangalia, inspectorul școlar general a declarat:  „Consider că un sistem, fie el și educațional,  nu se poate conduce din birou. De aceea, am avut această iniţiativă, să vin în mijlocul cadrelor didactice față de care am tot respectul  și pe care vreau să le asigur de tot sprijinul  meu în calitate de inspector școlar general. Vizita în școlile din Mangalia a fost o surpriză plăcută și vreau să-i felicit atât pe profesori, directori pentru implicare și profesionalism, cât şi pe elevi şi părinţi  pentru înțelegere și responsabilitate. Următoarea vizită pe care o voi face alături de o parte din echipa  Inspectoratului Școlar Județean va avea loc la Medgidia, pe data de 1 noiembrie, începând cu ora 10.00.”

Submit a Comment